De leider in innovatie

Onze formule voor success

Walex heeft een enorme impact gemaakt in de afvalverwerkings- en deodorantindustrie met “prestatieproducten voor prestatiebehoeften”. Toen we voor het eerst begonnen, waren vloeibare deodorants de enige optie voor de markt voor mobiele sanitaire voorzieningen en recreatievoertuigen. Onze oprichters zagen dit als een kans om iets anders te doen – en dat deden ze!

Walex was de eerste die in water oplosbare luchtverfrissers in sachets ontwikkelde voor mobiele sanitaire voorzieningen en markten voor campers en schepen, en veranderde voor altijd de manier waarop toiletten worden onderhouden. “Just drop it in!” is de bekende slogan die staat voor het bewezen gemak en gebruiksgemak van onze portion control producten.

Sinds die baanbrekende doorbraak is Walex uitgegroeid tot het leidende merk in al onze markten, bekend om onze best-in-class formuleringen en producten. In de loop der jaren hebben we veel innovaties in onze branche ontwikkeld, waaronder:

· Effectieve afval- en papierafbrekende enzymen voor afvalverwerkingssystemen
· Niet-vlekkende kleuren voor commerciële toepassingen
· Natuurlijke reinigingsmiddelen en deodorantia op basis van enzymen
· Vooruitgang in biologische vetvergisting
· In water oplosbare, door een deel gecontroleerde behandeling van de zwartwatertank
· Snel oplossende behandeling van grijswatertanks in tabletvorm
· Unieke gepatenteerde urinoirschermen
· Formaldehyde-vrije ontgeurders met time-release (WAVE 2 Technology™)
· Geurabsorberende luchtbehandelingstechnologieën

Innovatie door opties

De behoefte aan keuze en variatie is een constante in elke branche, over de hele wereld. Door alternatieve opties te ontwikkelen, van geuren tot prestatiekenmerken, zijn we beter in staat om aan de behoeften van de klant te voldoen en productlijnen uit te breiden. Walex biedt een breed scala aan producten in snel oplossende verpakkingen, scheppoeder, snel dispergerende tabletten en supergeconcentreerde vloeistoffen.

Walex zet zich ook volledig in voor het leveren van biologische oplossingen aan onze markten. We hebben geïnvesteerd en blijven tijd en middelen investeren in de ontwikkeling van steeds veiligere en milieuvriendelijkere opties. Deze productaanbiedingen tonen onze sterke klantgerichtheid en onze toewijding om een ​​hoge klanttevredenheid te behouden.

Onderzoek en ontwikkeling

Onderzoek en ontwikkeling spelen een cruciale rol in de innovatie van de Walex-productlijn. Doorlopende R&D stelt ons in staat om onze klanten uitzonderlijke technische ondersteuning en een gestage stroom van nieuwe en innovatieve producten te bieden.

Ons on-site onderzoeks- en productontwikkelingslaboratorium wordt bemand met meer dan 35 jaar ervaring in het creëren van innovatieve producten, procesverbeteringen en onovertroffen kwaliteitscontrole. Walex is ISO 9001 kwaliteitsgecertificeerd.

Het hoofdkantoor is gevestigd in de bloeiende havenstad Wilmington, North Carolina, onze moderne faciliteit met geavanceerde productieapparatuur verzekert klanten uitstekende kwaliteit tegen de absoluut laagste kosten, terwijl onze medewerkers een veilige werkomgeving krijgen. Wij produceren en verzenden producten naar meer dan 50 landen over de hele wereld. Walex is geëerd met de Export Achievement Award van het U.S. Department of Commerce, die Amerikaanse bedrijven erkent die competitief succes behalen op internationale markten.